Har man problem med mörka ringar, påsar eller rynkor kring ögonen så kan det vara en god idé att prova på en ögonkräm. Beroende på vilka behov man har så väljer man en ögonkräm som hjälper mot just det. Många ögonkrämer hjälper dock mot både mörka ringar och rynkor. Vad som är viktigt att tänka på när man väljer en ögonkräm är att den ska vara så ren som möjligt utan kemikalier, eftersom huden runt ögonen är extra känslig. Jag har valt ut en fin ögonkräm från 100% Pure som heter ORGANIC COFFEE BEAN
CAFFEINE EYE CREAM. Den är ekologisk och innehåller inga kemiska medel eller konserveringsmedel utan är helt naturlig. Den motverkar både påsar, mörka ringar och rynkor, så den är den ultimata ögonkrämen. De verksamma ämnena är grönt té och grönt kaffe som är rikt på koffein som fräschar upp. Den är även fullmatad med vitaminer och antioxidanter för att motverka rynkor och andra ålderstecken. Den finns att köpa hos eleven.se för 239 kr.

ekologisk ögonkräm från 100% pure

Vad som är viktigt att tänka på när man applicerar ögonkrämen är att man försiktigt duttar ut den med ringfingret runt själva ögonbenet, alltså inte för nära själva ögat eftersom huden suger upp krämen, och är man för nära ögat så kan det irritera om krämen kommer in i ögat och gör då mer skada än nytta. Så undvik själva ögat och dutta runt det och klappa försiktigt in krämen med ringfingret, gnid inte in krämen för då kan det uppstå rynkor, dutta bara lätt utan att dra i huden. Dutta ut krämen som de blå prickarna på bilden här nedan.
gör såhär

Annonser